Verhuur drugstest

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Verhuur drugstest

IBD verhuurt een geavanceerde, snelle en uiteraard geijkte drugstester om snel mensen te kunnen controleren.

Bijvoorbeeld om uw personeel eens onverwachts te controleren voordat ze de werkvloer betreden (bijvoorbeeld een fabriek of bouw- of haventerrein).

Voor de drugstest gebruiken wij een Dräger DrugTest® systeem. Deze bestaat uit twee hoofdcomponenten:
de DrugTest Testkits en de DrugTest Analyzer. Het systeem vormt een snelle, nauwkeurige methode voor het testen van speekselmonsters op drugsmisbruik, zoals (designer) amfetaminen, opiaten, cocaïne en zijn (metabolieten), benzodiazepinen, cannabinoïden, ketamine of methadon.

Het systeem levert exacte, eenduidig afleesbare meetresultaten, waardoor elke kans op een verkeerde interpretatie wordt uitgesloten.

Het testen gaat als volgt in zijn werk: De testpersoon beweegt het bovenste deel van de collector eventjes heen en weer tussen zijn wang en tandvlees tot de ingebouwde indicator aangeeft dat er voldoende monstervloeistof is verzameld. Dit duurt gewoonlijk minder dan één minuut en nooit méér dan vier minuten. De testpersoon geeft de cassette terug zonder dat men in aanraking komt met het speekselmonster. Na slechts enkele minuten wordt het resultaat duidelijk weergegeven. Individuele monsters kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd door de testcassette van naam en datum te voorzien.

Voordelen huren drugstester: Geen aanschafkosten, eenvoudig in gebruik, handzaam, snel resultaat, betrouwbaar, nauwkeurig.

Huurperiode
U kunt de drugtest huren vanaf 4 testen. Deze testen worden afgenomen door één van onze gecertificeerde medewerkers.

Huurprijs
De prijs wordt mede bepaalt door het aantal af te nemen testen. Deze testen worden afgenomen door één van onze gecertificeerde medewerkers.