Verhuur alcoholcontrole

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Verhuur alcoholcontrole

IBD verhuurt geavanceerde, snelle en uiteraard geijkte (politie) alcoholtesters om snel grote groepen mensen te kunnen controleren.

Bijvoorbeeld om het uitgaanspubliek te controleren op bijvoorbeeld indrinken. Of om uw personeel eens onverwachts te controleren voordat ze de werkvloer betreden (bijvoorbeeld een fabriek of bouw- of haventerrein).

Tevens voor alcoholcontroles bij bedrijven, gezondheidsinstellingen, evenementen, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, uitgaansgelegenheden, politie, verslavingszorg, reclassering, gemeente-instellingen, uitzendorganisaties, ziekenhuizen en gevangenissen.

Ook kunt u uw gasten controleren wanneer zij uw uitgaansgelegenheid verlaten en ze erop attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan.

De alcoholtesters zijn geschikt voor snel gebruik; u hoeft alleen het mondstuk te verwisselen en de tester is weer klaar voor de volgende controle.

Voordelen huren alcoholtester
Geen aanschafkosten, eenvoudig in gebruik, handzaam, snel resultaat, betrouwbaar, nauwkeurig, en hygiënische door de verwisselbare mondstukken.

Huurperiode
U kunt de alcoholtester huren vanaf 1 dag.

Huurprijs
De prijs wordt mede bepaalt door:

  • Het aantal daadwerkelijk gebruikte mondstukken.
  • Hoeveel dagen heeft u de alcohol tester nodig.
  • Wel of geen ervaren controleurs die de alcoholcontrole kunnen afnemen.
  • Reiskosten eventuele controleur.