Camerasystemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Camerasystemen

Camera
Camera’s zijn de verlenging van onze ogen en laten ons meer zien dan wij normaal gesproken met één blik kunnen vatten. We moeten bedenken dat camerabeveiliging een hulpmiddel is om veiligheid te handhaven. Dat neemt niet weg dat van alle beveiligingsproducten die ons ter beschikking staan, camera’s wel zeer efficiënt zijn. De eventuele opnames kunnen een grote steun zijn bij het vormen van de bewijslast. Met de komst van de zogenaamde intelligente camera’s zijn de camerabewakings-systemen een actievere rol binnen de beveiliging gaan spelen. Zo spelen zij nu een rol bij rookdetectie, hekwerkdetectie, gezichtsherkenning, kentekenherkenning voor o.a. toegangsverlening, enz. Het grote voordeel hierbij is dat verificatie direct mogelijk is. Bij continue observatie zijn de intelligente camera’s een goede ondersteuning van de observant door deze alleen zijn aandacht te vragen bij afwijkend gedrag (alarm).

Scherpe beelden
Met de zogenaamde  High Definition (HD) camera’s zijn de camerabeelden van broadcast (TV studio’s) kwaliteit. Dat betekent dat HD het mogelijk maakt om tot vijf keer scherpere camerabeelden te krijgen dan analoge camera’s. Het beeld is hierdoor gedetailleerd en geeft de mogelijkheid voor identificatie van individuen en kentekens.

Systeem installeren
De basis van het HD camera systeem bestaat uit een HD digitale recorder met een harde schijf. Deze recorders worden ook wel HD DVR genoemd. Hierop worden een monitor en de HD camera(s) aangesloten. Gebruikersvriendelijk Een voordeel van een HD gebaseerd camerasysteem is dat de traditionele camerasystemen op eenvoudige wijze ge‐upgrade kunnen worden door de aanwezige analoge camera’s en recorders door HD camera’s en HD‐recorders te vervangen. Nog een groot voordeel hiervan is het hergebruik van de bestaande coax kabels.

Integratie met pc en smartphone
IBD integreert de camerabewaking rechtstreeks met uw pc of smartphone. Zo ziet u altijd en overal wat er op uw eigendom gebeurt, ook wanneer u er niet bent. Met videoverificatie ziet u meteen op de beelden wat er bij u thuis of in uw bedrijf gebeurt