Manbewaking

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Havenbeveiliging-ISPS

Door de invoering van de ISPS (International Ship Port Security) wetgeving zijn alle havenfaciliteiten verplicht gesteld om te voldoen aan deze wet. De ISPS is een wereldwijde wetgeving die vanaf juli 2004 van kracht is. Hierin worden eisen gesteld aan schepen en terminals.

Lees meer

Objectbewaking

U kunt objectbeveiligers inzetten om uw pand te beveiligen, dit kan tijdens maar ook buiten kantooruren zijn. De objectbeveiligers houden toezicht op alles wat er in en rond uw pand afspeelt. Dit kan door middel van periodieke controles of het overzicht houden vanuit een wachtpost.

Lees meer

Evenementenbewaking

Als organisator van evenementen bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. En u kent het gezegde: een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als er grote groepen mensen bijeen komen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er iets mis kan gaan.

Lees meer

Horecabeveiliging

Veiligheid is in het uitgaanscircuit helaas geen vanzelfsprekendheid. Het is belangrijk om die te bewaken. Dat doet de horecaportier aan de deur. Een goede portier weet de veiligheid van zijn gasten te waarborgen zonder dat de sfeer daar onder lijdt.

Lees meer