VEB certificering

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. IBD is een VEB erkend Technisch beveiligingsbedrijf. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

IBD is een VEB erkend Technisch beveiligingsbedrijf. Elke VEB Erkende Beveiligingsinstallateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Hij blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Er wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de geldende eisen en normen worden geïnstalleerd. Ook voldoet hij aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR.

ADVIES
Omdat elke situatie verschillend is, begint goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse met behulp van de VRKI waarna aan de hand van een Programma van Eisen (PVE) en een beveiligingsplan de noodzakelijkemaatregelen worden voorgesteld.  Daarbij gaat het o.a. om:

  • Organisatorische maatregelen
  • Bouwkundige maatregelen
  • Elektronische maatregelen
  • Compartimentering of meeneembeperkende maatregelen
  • Reactie / Alarmopvolging

Een duidelijke offerte geeft u volledige informatie over uw investering. U weet precies waar u aan toe bent.

CONTROLE
Jaarlijks worden er bij IBD inspecties uitgevoerd op het opgeleverde werk door bekwame inspecteurs. Voor elke installatie wordt een VEB Installatie Attest of VEB Opleverbewijs afgegeven.

GARANTIE, SERVICE EN ONDERHOUD
Na afsluiting van een onderhoudscontract kunt u rekenen op verregaande service en professioneel onderhoud.

De VEB-installateur staat altijd paraat. Dat betekent extra zekerheid!