Evenementenbewaking

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Evenementenbewaking

Als organisator van evenementen bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. En u kent het gezegde: een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als er grote groepen mensen bijeen komen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er iets mis kan gaan. Door professionals in te zetten, verkleint u de kans op calamiteiten aanzienlijk en mocht er dan toch iets gebeuren dan zijn er mensen aanwezig die weten hoe te handelen.

IBD staat garant voor de veiligheid tijdens uw evenementen. Organiseert u tentfeesten, houseparty’s, concerten, dorpsfeesten, festivals, voetbalwedstrijden, beursen, sportevenementen, braderieën et cetera, dan heeft u meestal een vergunning nodig. Deze vergunning wordt afgegeven als u een door het Ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie in de arm neemt. IBD kan een bijdrage leveren aan de aanvraag van deze vergunning dankzij onze goede reputatie bij gemeenten en regiopolitie.

IBD levert representatieve en goed opgeleide Algemeen Beveiligingsmedewerkers (ABM-ers) die zichtbaar en herkenbaar aanwezig zijn en beschikken over uitstekende communicatieapparatuur. De ABM-ers hebben een preventieve functie en letten op brandgevaar, ongewenst gedrag, verdachte personen en dreigende calamiteiten. Mocht het nodig zijn, dan wordt onmiddellijk opgetreden. Want voorkomen is beter dan genezen.