Alarmsystemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Alarmsystemen

Iedereen is er nu wel van overtuigd geraakt dat men niet zonder beveiliging kan. Wil men met een veilig gevoel de deur achter zich dicht trekken dan is het geruststellend dat er toch over uw eigendommen wordt gewaakt.

Diefstal en schade vormen altijd een bedreiging en vaak een hoge kostenpost voor bedrijven. Elektronische inbraaksystemen kunnen een kosteneffectieve bescherming zijn en zijn altijd een afschrikmiddel. Veel bedrijven negeren de daadwerkelijke kosten door een inbraak tot dat het te laat is. De diefstal van producten, apparatuur en belangrijke data kan leiden tot behoorlijke schades. De verzekeraar kan wat van de schade vergoeden, maar de verstoringen kunnen ook zorgen voor verlies van werk en zelfs klanten.

Door het gebruik van uitsluitend gecertificeerd materiaal en de aanwezigheid van gediplomeerd personeel (Technisch Beveiligingstechnicus en Monteurs Beveiligingstechniek), is IBD in staat om in ieder stadium en op elk gewenst niveau in te spelen op uw beveiligingsbehoeften.