Objectbewaking

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

Objectbewaking

U kunt objectbeveiligers inzetten om uw pand te beveiligen, dit kan tijdens maar ook buiten kantooruren zijn. De objectbeveiligers houden toezicht op alles wat er in en rond uw pand afspeelt. Dit kan door middel van periodieke controles of het overzicht houden vanuit een wachtpost. Bij invullen van portiers- en / of receptiediensten kunnen onze mensen toezicht houden op in- en uitgaande personen en goederen.

Bedrijven en instellingen

Objectbewaking kan onder andere ingezet worden voor het bewaken van bedrijven en instellingen, (leegstaande) kantoorpanden, maar ook portiers- en receptiediensten van bijvoorbeeld hotels en vakantieparken. Tevens kunnen wij direct inspelen als er bewaking gewenst is na een calamiteit. Hierbij valt te denken aan bewaking na brand, schade door diefstal enzovoort. Elk object vraagt om zijn eigen aanpak, immers elk object is uniek.

Bouwplaatsen en bouwprojecten

Bouwplaatsen en bouwprojecten waar ‘s avonds geen werkzaamheden meer plaats vinden, kunnen worden beveiligd door objectbeveiligers. Door objectbeveiligers in te zetten op deze bouwplaatsen, voorkomt u diefstal van kostbare machines, materialen en duur gereedschap. Hiermee voorkomt u ernstige werkvertraging of derving.

Winkelcentra

In winkelcentra kunnen onze beveiligers u van dienst zijn. De beveiligers zijn alert en scherp op situaties zoals diefstal, zakkenrollen en andere vormen van criminaliteit welke derving kunnen veroorzaken. Onze objectbeveiligers kunnen tevens worden ingezet in het publieke domein om toezicht te houden op bijvoorbeeld hangplekken, stadscentra, horecagebieden en evenementen.

Bij IBD bieden wij diensten aan met goed opgeleide objectbeveiligers, die gemotiveerd en oplettend zijn. Onze beveiligers weten wat er in en rond uw pand speelt