IP-kiezer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor meer informatie.

Werk:     + 31 596 567740
Mobiel:  +31 6 30065067
E-mail:  info@ibdsecurity.nl

Contact opnemen

IP-kiezer

Alarmmeldingen van uw inbraaksysteem naar de meldkamer worden tot op vandaag vrijwel verstuurd via analoge, ISDN of DigiAcces telefoonverbindingen.

De wereld van alarmtransmissie is in razend tempo aan het digitaliseren. Steeds meer bedrijven en particulieren stappen over op IP technologie voor hun communicatie. VoIP, pinnen, data, alles gecombineerd over breedband. Financieel voordeel zijn de belangrijkste beweegredenen. Als vervanger voor analoge en ISDN telefoonverbindingen worden IP gebaseerde verbindingen steeds aantrekkelijker en op korte termijn zelfs noodzaak.
Logisch dat ook dat ook uw inbraaksysteem vroeg of laat overgezet zal moeten worden naar IP.

Binnen enkele jaren zullen de vertrouwde analoge en ISDN verbindingen volledig verdwenen zijn. DigiAccess is per 1 januari 2015 door KPN beëindigd. Als alternatief biedt KPN op dit moment het op IP gebaseerde DigiAlarm aan voor een vast bedrag van € 24,90 voor de standaard en € 54,90 voor de hoog risico aansluiting per maand. (bron: https://www.digialarm.net/tarieven.xhtml)

Kostenbesparing

Echter, door uw alarminstallatie aan te sluiten op het internet met de IP-kiezer van IBD bent u verzekerd van wellicht de beste IP alarmtransmissie oplossing van vandaag tegen de laagste kosten.

Met de IP-kiezer van IBD (inclusief GPRS back-up) komt de analoge of ISDN telefoonverbinding te vervallen. Hiermee bespaart u niet alleen de maandelijkse abonnementskosten, maar ook de vele telefoon tikken. Dit kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Het vaste bedrag in de maand wordt voor de standaard aansluiting nog geen € 9,– en hoog risico aansluiting voor nog geen € 18,– per maand!

Tarieven exclusief kosten voor uw huidig meldkamer abonnement.

Heeft u een analoge of ISDN telefoonverbindingen van KPN en u wilt deze omzetten naar een IP verbinding? Neem dan contact met ons op.